3 simple SEO tips til julen

Kulden er her næsten. Chokoladen og pynten er kommet i butikkerne, så den god nok:  Julen står for døren! Og i den forbindelse vil vi gerne komme med nogle simple SEO-tips, som kan hjælpe dig og din virksomhed i denne højtid. Før, under og efter!

1.    Nye søgeordsanalyser før juleperioden

Da julerelaterede søgninger selvsagt er et meget sæsonorienteret fænomen, så tjek om at du har de fornødne jule/udsalgssider klar til perioden (og gerne i god tid). I Google Keyword Planner har du mulighed for at se udviklingen i trafikken for et søgeord måned for måned. Dette kan være med til at fremvise peak omkring julemånederne for julerelaterede søgninger.

1

2.    Produkter, kampagner, udsalg OG Facebook.

De sociale medier og SEO går rigtig fint hånd i hånd, og her i juletiden er der i den grad også muligheder for at få det maksimale potentiale ud af dine kampagnesider eller de udvalgte produkter, som har eller har fået øget opmærksomhed i forbindelse med julehandlen. Udnytter du de fremragende muligheder for annoncering på Facebook, så gavner det også dine SEO-tiltag i denne periode.

Læs gerne vores seneste indlæg omkring Facebook annoncering lige her.

Har du mulighed for det, så udnyt også gerne denne tid til at gøre dine udsalgskampagner klar, så du blot skal sætte dem i gang når tid er.

 

3. Bevar dine julesider

Hvis du har en marketing strategi som pusher en masse tiltag, tilbud, kampagnesider og meget andet i juleperioden, så behold samtlige af disse sider. Alt for mange fjerner og slette disse kampagnesider og andet, så snart julen er ovre og tænker ikke yderligere over det.

Disse sider kan I den travle juleperiode opbygge tillid hos Google, skrabe en masse links til sig og i bund og grund opbygge noget værdi, som du kan benytte igen næste år eller give videre til andre sider.

Så når julen er ovreog nytårskuren går ind, så slet ikke disse sider, men gør dem blot usynlige i website eller på din webshop, så du nemt kan tage dem i brug igen til næste sæson og nyde godt af alle de links og den værdi du opbyggede sidste jul.

Har du brug for hjælp med din SEO til jul eller har du spørgsmål til hvordan du kan få mest muligt ud af julen på din webshop, så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Compell på info@compell.dk. Du kan også ringe direkte til os på tlf. 71 99 75 15.

God fornøjelse med julehandlen:)

Ét svar til “3 simple SEO tips til julen”

 1. Hej Compell.

  Jeg har fået jer anbefalet af Les Deux ejer, “Andreas von der Heide”.

  Jeg søger lidt hjælp til noget Facebook.

  Jeg ønsker at headhunte alle de personer, der har liket “build-a-bear”s side til at like min Facebook side, da vi har helt samme målgruppe og det ville give mig et stort marked at gå ind på, da build-a-bear jo lige er gået konkurs i Danmark for anden gang.

  Er det noget, som I kan hjælpe mig med?
  – Hvis ja – hvor dyrt vil det så være?

  Jeg ser frem til at høre fra jer – Andreas siger, at I er dygtige.

  Venlig hilsen,
  Mikkel Brosbøl
  CEO My Teddy & Friends

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.