At fejre de små successer – marcipanbrød, hoptimister og virksomhedskultur

Virksomhedskultur er en vidt forskellig størrelse, der hele tiden er under udvikling og påvirkning af de medarbejdere, der på et givet tidspunkt udgør en virksomhed og dens afdelinger. Den usynlige størrelse har stor betydning for en virksomheds tilgang til alt fra at inkludere nye medarbejdere på kontoret til at producere forventede resultater.

Hos Compell har vi et par ritualer, der er med til at gøre et flyvsk begreb som virksomhedskultur og fornemmelsen for det at være en Compell’er mere håndgribelig. De tager udgangspunkt i noget så ligetil som en blå hoptimist og masser af marcipanbrød.

We are awesome

Den blå hoptimist pynter ikke bare på kontoret, den spiller også en central rolle hver mandag morgen. Der holder vi en lille status på ugen, der gik, og den sluttes af med en omgang “I’m awesome”. Her fortæller alle medarbejdere om en ting, de har opnået, prøvet af eller gennemført i den forgangne uge, som de er stolte af. Og man kan være awesome på rigtigt mange måder både på og uden for arbejdspladsen. Den der imponerer mest, får lov at have den blå hoptimiststående på sit bord resten af ugen – hoptismisten er nemlig officiel “I’m awesome award” hos Compell. Hoptimist-awarden er blevet så populær hos Compell, at den nu er blevet endnu mere awesome i sit batman-outfit. 

Mmm… smagen af succes

Der er ikke kun fokus på den enkeltes præstationer i Compell – vi har også masser af fælles sejre. Og de fejres konsekvent med marcipanbrød! Marcipanbrødene ligger altid klar i køleskabet og

venter på de små succeser såvel som de store sejre, og der bliver delt ud med rund hånd. Vi er overbeviste om, at vi er en af de virksomheder i landet, der sætter mest pris på de små sukkerbundter, og at det giver alle hos Compell et lille boost, at vi sammen nyder, når et salg kommer i hus eller arbejdet med online forretningsudvikling pludselig kan ses på en kundes bundlinje. Det bliver et lille ritual, der hører med til det at være en del af Compell.

 

Hvordan fejrer du og din virksomhed jeres succeser og sejre?

 

Ét svar til “At fejre de små successer – marcipanbrød, hoptimister og virksomhedskultur”

  1. Ja, Hoptimister kan bruges til mange ting, men én ting er sikker; de sørger altid for godt humør og god underholdning.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.