Garant: Øget synlighed og omsætning med lokal annoncering

Garant kom til os med et ønske om at få udarbejdet en klar online strategi med henblik på at strømline indsatserne på nationalt og lokalt plan og dermed opnå synligt og mærkbart bedre resultater.

Vi samlede Garants markedsføring, således at alle nationale såvel som lokale online markedsføringstiltag fremadrettet foregår gennem Garants hovedkontor og Compell, i stedet for gennem de enkelte lokalbutikker.

Derfor udviklede vi en række annoncepakker til Facebook og Google AdWords, som lokalbutikkerne kan købe gennem hovedkontoret. Hver annonce tilpasses med ekstrem segmentering, så den kun vises i det relevante lokalområde og for brugere, der opfylder en række parametre såsom alder, interesser og bopæl. Som resultat af de koncentrerede lokalannoncer kan vi bl.a. dokumentere en stigning i relevant trafik til deres websites samt flere bookinger af Gardin- og gulvbusser.

 

Hvorfor lokal annoncering?

  • Afstanden mellem forbrugeren og virksomheden reduceres
  • Øget synlighed i lokalområderne – der hvor de relevante forbrugere er
  • Ekstrem segmentering – målretning helt ned til 1 person!
  • Langt større investeringsafkast – pengene går udelukkende til at nå ud til potentielle kunder
  • Flere små, målrettede lokalannoncer fungerer bedre end én uspecificeret landsdækkende annonce

Frank Neumann

“Compell har givet os værdifuld sparring og rådgivning, der virkelig har fået os til at åbne øjnene for, hvad markedsføring egentlig kan. Vores arbejde med Facebook og Google annoncering er blevet langt skarpere og mere målrettet, så vi får mere ud af de penge vi kaster i vores online markedsføring.

Frank Neumann,
Garant

75 butikker

har været en del af de lokale butikskampagner.

150%

Bedre ROI på adwords investering gennem løbende optimering.

1.495

Konsulent timer brugt siden opstarten på samarbejdet der kører på 5. år.