Compell er klar med 4 gå-hjem møder

Gå-hjem-møder

I første kvartal af 2019 afholder vi 4 gratis gå-hjem-møder med fokus på, hvordan du kan få mere ud af din digitale markedsføring.
Gå-hjem møderne afholdes ved Compell og du kan tilmelde dig allerede nu. Der er maks 10 pladser.

* 20. februar kl. 14.30 – 16.00
‘9 tips til at optimere din webshops konverteringsrate’
Under dette oplæg vil fokus være på, hvordan du som ansvarlig eller ejer af en webshop kan få dine besøgende til at gennemføre flere og større ordrer. Du har formentlig hørt om både Google Analytics, sessions per user, pageviews, remarketing og Facebook Attribution, men hvordan er det lige, at man i praksis bruger disse tilgængelige data til at skabe mere salg i sin webshop? Det får du svar på i dette oplæg.
​Tilmeld dig her

* 14. marts kl. 14.30 – 16.00
‘De 10 ting der får dig til top i Google i 2019’
SEO er en kontinuerlig proces, der aldrig slutter. Og dermed slutter dit arbejde heller ikke bare fordi året 2018 slutter. Vi vil i dette oplæg tage et kig i krystalkuglen og komme med vores bud på, hvilke SEO-indsatser, der er vigtigst at have fokus på i 2019. Intet kan siges med sikkerhed – medmindre du er ansvarlig for alle algoritmeændringer hos Google… Ikke desto mindre har vi nogle kvalificerede bud med på, hvor kræfterne skal lægges.
​Tilmeld dig her

* 4. april kl. 14.30 – 16.00
‘Forstå B2B kunderejsen og hvordan du kan udnytte det’
​Tilmeld dig her
”Vi er B2B, så vi skal ikke være på Facebook”. ”Instagram er kun for bloggere, modeller og webshops”. ”LinkedIn er kun sælgere, marketingfolk og politikere”.
Undskyldningerne er mange – og de er ofte meget virkelighedsfjerne. Drop undskyldningerne og lær at forstå kunderejsen for en vilkårlig B2B-kunde samt hvorfor B2B virksomheder i langt de fleste tilfælde bør være tilstede på flere forskellige sociale medier. Hvorfor? Fordi dine potentielle kunder og samarbejdspartnere er der!
Tilmeld dig her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.