Compell er klar med 4 webinarer 2019 (digitalt)

Online webinarer 2019

SE EMNERNE OG TILMELD DIG ENKELTE WEBINARER:

Vi har udvalgt fire emner, som bør ramme lige mellem øjnene på dig, der gerne vil ud over stepperne (og helst i den rigtige retning) med din digitale markedsføring:

– 22. januar kl. 10.30 –
‘9 tips til at optimere din webshops konverteringsrate’
​Tilmeld dig her

Under dette webinar vil fokus være på, hvordan du som ansvarlig eller ejer af en webshop kan få dine besøgende til at gennemføre flere og større ordrer. Du har formentlig hørt om både Google Analytics, sessions per user, pageviews, remarketing og Facebook Attribution, men hvordan er det lige, at man i praksis bruger disse tilgængelige data til at skabe mere salg i sin webshop? Det får du svar på i dette webinar.

Tilmeld dig ‘9 tips til at optimere din webshops konverteringsrate’​ her

 

– 20. februar kl. 10.30 –
’11 simple tricks der får dig til at blive topscorer på Google’
​Tilmeld dig her

SEO er en kontinuerlig proces, der aldrig slutter. Og dermed slutter dit arbejde heller ikke bare fordi året 2018 slutter. Vi vil i dette webinar tage et kig i krystalkuglen og komme med vores bud på, hvilke SEO-indsatser, der er vigtigst at have fokus på i 2019. Intet kan siges med sikkerhed – medmindre du er ansvarlig for alle algoritmeændringer hos Google – og det er vi desværre ikke. Vi har dog nogle kvalificerede bud på, hvilke (og hvorfor) SEO-indsatser, der virker.

Tilmeld dig ’11 simple tricks der får dig til at blive topscorer på Google’ her

 

– 20. marts kl. 10.30 –
‘Få det maksimale ud af bannerannoncering’
​Tilmeld dig her

Google ved mere om os, end de fleste af os vil kendes ved. Skræmmende? Måske. Brugbart? Bestemt! Google Display har en målretning, der hedder custom intent audience, som giver dig mulighed for at målrette dine bannerannoncer mod personer, der har søgt på ord, der passer til det din virksomhed tilbyder. Det er smart. Det giver kunder. Kombinér dette tip med den viden du får fra resten af webinaret og så er du klar til at maksimere udbyttet af din banneraoncering.

Tilmeld dig ‘Få det maksimale ud af bannerannoncering’ her.

 

– 10. april kl. 10.30 –
‘Marketing attribution – hvad er det og hvordan kan du bruge det’
​Tilmeld dig her

I håndbold tæller man kun målscoreren, i fodbold er det vigtigt med antallet af assists og i ishockey gives point til op til tre spillere fra målscorerens hold ved en scoring. Det giver mening at hylde målscoreren, men skal målvogteren, forsvarsspilleren og oplæggeren ikke også krediteres? Det synes vi – og vi synes især, det er vigtigt at kreditere alle de marketingindsatser, der har været med til at sikre en konvertering og ikke blot give ”målscoreren” hele æren. Hvis du er enig og gerne vil høre mere om marketing attribution i praksis, så er dette webinar noget for dig.

Tilmeld dig ‘Marketing attribution – hvad er det og hvordan kan du bruge det’ her.

 

Deltag i ALLE webinarer:
Tilmeld dig alle webinarer her

  1. Når du tilmelder dig vores webinarer, accepterer du også at få mails fra os, både invitation, link til webinarer og nyhedsbrev – du kan til enhver tid afmelde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.