Googles Call Metrics nærmer sig Danmark – du kan teste det allerede nu!

Lige nu har du sikkert et telefonnummer knyttet til dine AdWords kampagner som en annonceudvidelse. Dette gør ikke blot dit telefonnummer synligt i dine annoncer, men giver også brugerne mulighed for at ringe direkte til dig med et enkelt klik, når de ser din annonce på Google på mobiltelefonen. Ikke meget nyt i det.

Call Metrics er derimod nyt (herhjemme). Hidtil har det været tilgængeligt i Australien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Sverige, Storbritannien og USA, men nu er tiden nær, at vi i Danmark også kan gøre brug af denne ydelse.

Tracking med Call Metrics

Call Metrics giver dig mulighed for at tracke og få en uddybende rapport omkring opkald foretaget ved at trykke på opkaldsudvidelsen i annoncen. Det er muligt at få data på antallet af opkald, varighed af disse opkald, område samt start- og sluttidspunkt for opkaldet, så du får mere data på, hvor mange opkald du får på baggrund af dine annoncer, og hvordan de håndteres efterfølgende.

unnamed

Trackingen af dette fungerer således, at du bliver tildelt et viderestillingsnummer fra Google, som er gratis. Fra dette nummer bliver folk viderestillet til dit firmanummer og på den måde får Google mulighed for at tracke dine opkald.

Udover den åbenlyse tracking af antallet af gennemførte opkald, så kan Call Metrics også trackes ned på søgeordsniveau. Dette giver dig mulighed for at tage action på de sider du modtager flest opkald fra. Måske de trænger til en opdatering. Mulighederne er i hvert tilfælde mange!

Prøv det af allerede nu

I samarbejde med Google tester vi de nye Call Metrics på beta niveau og har derfor også muligheden for at give dig en bid af kagen allerede nu. Skulle du have et ønske om at høre mere om disse nye muligheder eller evt. ønske at prøve det af på egen krop, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.