Instagram ændrer i feeds: Snart vil du få vist de mest interessante opslag først

Du skal være aktiv på Instagram konstant, hvis du ikke vil gå glip af opslag eller bruge en halv time på at scrolle ned gennem dit feed for at se, hvad der er sket, siden du tjekkede Instagram sidst.

Det kan derfor være svært at følge med i alle de billeder og videoer, der dagligt postes på Instagram. Faktisk misser du gennemsnitligt 70% af opslagene i dit feed, hvilket betyder, at du ofte går glip af interessante opslag, som du måske gerne ville have set. Det får dog snart en ende.

 

Instagram har offentliggjort, at de i den nærmeste fremtid vil begynde at sortere i dit feed, således at de første opslag, du ser, er dem, der interesserer dig mest.

Lige nu er Instagrams newsfeed lineær. Det vil sige, at de posts, du kan se, er vist i den rækkefølge, de bliver udgivet i.

Det nye tiltag betyder, at selvom et opslag blev postet aftenen før, så vil det dukke op som et af de første opslag i dit feed næste morgen, hvis Instagram vurderer, at det har din interesse.

Rækkefølgen på de viste billeder og videoer bliver baseret på opslagets tidshorisont, din interesse for indholdet samt dit forhold til den person, der poster opslaget. Det betyder ikke, at der er nogle opslag, du ikke får vist – de kommer bare i en anden, prioriteret rækkefølge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.